Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Oktatók

 

Mélykuti Krisztián

STOTT PILATES® mestertanár, GYROTONIC® személyi oktató, Gyógytornász-fizioterapeuta

A Pilates Plus Stúdió tulajdonosa, nemzetközi Stott Pilates mestertanár.

Táncművészként számos nemzetközi társulatnál dolgozott. A pilates módszerrel több, mint tíz évvel ezelőtt, balett karrierje során ismerkedett meg. E technika segítette a szerepekre való felkészülésben és a komolyabb sérülések elkerülésében. A Stott Pilates® egyik legmagasabban képzett európai mestertanára.
Egyéni és csoportos órákat, valamint oktatóképző tanfolyamokat egyaránt tart. Több, mint 300 Stott Pilates oktatót képzett már ki.

2007 óta GYROTONIC® személyi oktató. 2011 óta TRX személyi oktató.

A SOTE-n fizioterapeuta-gyógytornász diplomát szerzett.

Kovács Laura

 STOTT PILATES® személyi oktató

Diplomámat 2005-ben szereztem a Magyar Táncművészeti Főiskolán. Ekkor találkoztam először a pilates technikával és annak testre-lélekre gyakorolt jótékony hatásával. Az Argentin Tangó Táncszínház táncosa voltam, 10 évig tanítottam modern táncot. A STOTT Pilates kurzusok és a TRX oktatói tanfolyam elvégzése után a Pilates Plus Stúdióban személyi és csoportos órákat tartok.

 

Vékes Roland

STOTT PILATES® személyi oktató

1996-ban szereztem balettművészi diplomát a Magyar Táncművészeti Főiskolán. Ezt követően a párizsi, toulouse-i és monte-carloi Opera tagja voltam, ekkor ismerkedtem meg a Pilates módszerrel. Jelenleg a Magyar Állami Operaház táncművésze és a Pilates Plus Stúdió személyi oktatója vagyok, magyar, angol és francia nyelven tanítok.

 

 

Belinszky Edina Gréta

 

 STOTT PILATES® személyi oktató

Számomra a Stott Pilates® tökéletessége, személyre szabott programja lehetővé teszi az egyensúly megtalálását önmagunkkal és a körülöttünk lévő rohanó világgal.

A test-lelki harmóniát és a pozitív gondolkodást nyújtja számomra a pilates, és ezt szeretném egyéni óráimon tovább adni vendégeimnek.

Mindemellett pedig a több, mint ezer, részleteiben kidolgozott gyakorlat lehetővé teszi, hogy hatékony és biztonságos, egyéni igényeknek megfelelő óratervet állíthassak össze.Magyar-történelem szakos tanárként diplomáztam, de a mozgás már gyermekkoromban is szerves része volt az életemnek. A balett, úszás, kosárlabda, illetve a tenisz váltották egymást, majd vendégként ismerkedtem meg a Stott Pilates® módszerével, melynek mozdulatai koncentrációt és precizitást igényelnek, és amelyben igazán megtaláltam önmagam. Ezt az élményt szeretném másokkal, vendégeimmel is megosztani.

Hoffher Henriett

heni  STOTT PILATES® személyi oktató, gyógymasszőr

1999-en végeztem mint gyógymasszőr. A saját illetve a betegeimen tapasztalt mozgásszervi problémák  miatt kerestem egy preventív és terápiás kezelést.

A pilates-szel 2008-ban találkoztam vendégként és rögtön tudtam, hogy ez az amivel a hozzám járókon és magamon segíthetek. Három éve kezdtem el  a Stott Pilates képzéseket Mélykuti Krisztiánnál, aki mind szakmailag, mind emberileg nagy hatással volt rám.

Foglalkozom Kinesio Tape terápiával, trigger pont masszázzsal, talpmasszázzsal, prána nadival is.

 

Rácz Eszter

STOTT PILATES® személyi oktató

Rácz Eszter vagyok, 1996-tól táncoltam több táncszínházi produkcióban, majd a Magyar Táncművészeti Főiskola moderntánc-pedagógus szak hallgatója lettem. Itt találkoztam először a  Pilates technikával, majd 2004-től aktívan tanulni kezdtem. A Pilates-módszer többek között gyermekkori gerincferdülésem miatti tartáshibámat is korrigálta, azóta más mozgással kapcsolatos területeken is eredményesen hasznosítottam a tanultakat. Pilates oktató diplomát a BASI (Body Arts and Science International) Intézetében szereztem 2005-ben, azóta egyéni-, és csoportos órákat tartok.

 

 

 

Szabó Piri

STOTT PILATES® személyi oktató

A mozgás mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, több sportágban versenyszerűen is kipróbáltam magam, mire megtaláltam a táncot. Több, mint tíz éven át aztán intenzíven táncoltam és ez idő alatt ismerkedtem meg a pilatesszel is. Komolyabban akkor mélyedtem el a módszerben, amikor a többéves ülőmunka és a mozgásszegény életmód következtében állandósultak hát- és derékfájdalmaim. A pilates tökéletes gyógyír volt – rendszeres gyakorlásával megszűntek a panaszaim és jobb kondícióba kerültem, mint valaha, így eldöntöttem, hogy másokkal is szeretném megismertetni a módszert. A pilates tökéletessége számomra abban is rejlik, hogy végezheti nő, férfi, idős, fiatal, sportos és kevésbé sportos egyén is – mindenki tud belőle profitálni, illetve tudja növelni hatékonyságát akár egyéb sportágakban is.

 

Gombás Katalin

STOTT PILATES®, Gyrotonic és Gerincjóga és hatha jóga oktató, sportedző

gombas-katalin

2003-ban vendégként találkoztam először a pilates módszerrel. A napi 8 órás ülőmunka után ezzel tudtam megszüntetni rendszeressé vált hátfájásomat. A legelső oktatói tanfolyamot még azzal az elképzeléssel végeztem el, hogy majd otthon, a saját gyakorlásomban fogom hasznosítani a tanultakat.

Az első tanfolyamot azonban gyorsan követte a folytatás, és 2007 óta Stott Pilates személyi oktató vagyok. Korábbi munkámat feladva innentől minden időmet, energiámat a pilates oktatásának és a további tanulásnak szenteltem: előbb Gyrotonic oktatói, majd sportedzői végzettséget szereztem.

Gyermekem születése után fordult az érdeklődésem a jóga irányába: lenyűgöz, ahogy egyszerre képes hatni a fizikai testre és a finomabb, belső folyamatokra. Az elmúlt év során gerincjóga és hatha jóga oktatóképzést végeztem, jelenleg pedig további jógatanulmányokat folytatok.

 

Hevesi András

A Pilates Plus Stúdió operatív vezetője

Operatív és marketing ügyekben, vagy ha bármi kérdése van, forduljon Andráshoz +36 30 568-6363; info@pilatesplus.hu