Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Csoportos pilates és TRX órák órarendje

Csoportos talaj pilates óráink órarendje:

HÉTFŐ
KEDD
SZERDA
CSÜTÖRTÖK
PÉNTEK
 
  8:20 – Pilates (angol/magyar) – in English   8:20 – Pilates (angol/magyar) – in English    
18:00 – Pilates (angol/magyar) – in English and in Hungarian 17:30 – TRX Funkcionális tréning18:30 – Pilates (Haladó) 18:00 – Pilates 17:30 – Pilates**

 

Minden csoportos óránkra előre be kell jelentkezni, lemondást 24 órával az óra kezdete előttig tudunk elfogadni.

Csoportos órarend változás Nyáron 2017 

A pénteki csoportos órák 2017. szeptemberéig fel vannak függesztve.

Csoportos talaj pilates órák

Kíváló lehetőség a pilates világának megismerésére a csoportos talaj óra is. A matracon végzett precíz gyakorlatokak bárki tudja végezni, azok is akik ritkán sportolnak vagy kevésbé van testtudatuk, számukra jó motivációs erő lehet a csoportos óra dinamizmusa. Óráinkon maximum 10 fő tud részt venni. A talaj gyakorlatokat számos pilates kis eszközzel színesítjük (labdák, szalag, Pilates Edge stb…) Pilates eszközeinkről és gépeinkről ide kattintva tudhat meg többet.

Csoportos óráink népszerűsége miatt, előzetes bejelentkezés szükséges az órákra. Javasoljuk, hogy 2-3 nappal előre jelezze, amennyiben szeretne órára jönni, hogy biztosítva legyen a férőhelye.

Kezdő pilatesező vendégeinknek mindenképpen javasoljuk, hogy a csoportos óra előtt vegyenek részt egy egyéni felkészítő órán, melyen megismerkedhet a pilates alapjaival és elsajátíthatja a pilateshez szükséges speciális légzés technikát. Ezzel próbáljuk segíteni, hogy már az első csoportos pilates órája biztonságosan és gördülékenyen menjen és ne érezze magát kényelmetlenül, vagy a gyakorlottabbaktól ügyetlenebbnek és értse az instrukciókat. A felkészítő óra egyszeri díja 5’000 Ft.

Pilates csoportos órák:

Az órák 55 percesek.

Az órákra kényelmes edzőruhát és zoknit kell csak hozni, cipőt nem használunk az órákon.

 

Pilates csoportos óra árak:

10 alkalmas pilates bérlet = 22’000 Ft

1 alkalom = 3’000 Ft

 

SZÉP kártyát és ERZSÉBET SZABADIDŐ UTALVÁNYT is elfogadunk.

TRX Funkcionális tréning csoportos órák

Az órák keddenként 17:30-kor  kezdődnek. A kényelmes edzőruha és zokni mellett sportcipőt is ajánlott hozni.

Próbáld ki Te is, de a korlátozott férőhely miatt, előre be kell jelentkezni. Az órák 55 percesek, a TRX mellett egyéb eszközöket is használunk (BOSU, labda, matrac, stb.)

TRX Funkcionális tréning csoportos óra árak:

 

 

Szervezz saját pilates csoportot! – Pilatesez együtt barátaiddal, kollégáiddal. Minimum 5 fő együttes jelentkezése esetén, lehetőség van egyéb, megbeszélt időpontban is csoportos óra tartására. Amennyiben szeretnél élni a lehetőséggel és nem felel meg az általunk meghirdetett időpont, kérjük jelezd felénk.

 

Az órák 55-60 percesek, előzetes bejelentkezés szükséges az órákra.

Egyéni és páros  óráinknak nincsen külön meghirdetett órarendje, mindenki egyeztetett időben jár pilates órákra hétfőtől – szombatig reggel 7:00 és este 21:00 óra között.