Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Pilates gépeink és eszközeink

Stúdiónkban egyedülállóan sokféle, kifejezetten a pilates során használt gép található. Ezekkel biztosítjuk, hogy óráink változatosak és a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek.

Reformer

A Reformer a pilates során használt egyik legfontosabb gép, amelyen mintegy 200 gyakorlatot végezhetünk változtatható ellenállású rugók és a görgőkön mozduló “kocsi” segítségével állva, ülve vagy fekve. A rugós ellenállásnak köszönhetően a gyakorlatok végzése során hirtelen mozdulatok nélkül, harmonikusan dolgoztathatjuk az izmokat,

így elkerülhetjük a felesleges izomtömeg-növekedést és az ízületek túlterhelését.

A Reformer segítségével a teljes testet megdolgoztathatjuk, ezért használata a mozgás kedvelői, a professzionális sportolók és a rehabilitáció alatt állók edzéstervébe ugyanúgy beilleszthető. Számos kiegészítő eszköz színesíti a gyakorlatokat, legújabb kiegészítő eszköz a Cardio Tramp, mellyel kímélő módon tudunk cardio gyakorlatsorokat végezni.

Cadillac

A Cadillac közel 200 gyakorlata véget nem érő változatosságot jelent edzésprogramunkban. A gép segítségével végzett számos három dimenziós mozgás hatékonyan járul hozzá a felső- és alsótest izmainak kiegyensúlyozásához. A vendég egyéni teljesítméyéhez igazodva álló, fekvő és ülő gyakorlatok egyaránt végezhetők rajta valamennyi nehézségi szinten.

V2MAX Plus

A V2MAX Plus a Reformer és a Cadillac egyes funkcióit ötvözi, és melynek segítségével leképezhetőek a mindennapi élet multidimenzionális mozgásai Több száz gyakorlat, a test minden porcikáját átmozgató edzésvariációk végezhetők rajta.

Ladder Barrel

A Ladder Barrelen végzett gyakorlatok a törzs stabilitásának fokozását, a gerincoszlop erősítését és a hajlékonyság növelését helyezik előtérbe, ily módon tökéletesen kiegészítik a talajon és az egyéb gépeken végzett munkát.

Stability Chair

A Stability Chair segítségével azok is kiegyensúlyozott edzéshez jutnak, akik számára a fekvő helyzetben végzett mozgás nem megfelelő. Az elsősorban ülő- és álló helyzetben kivitelezett, funkcionális gyakorlatok szinte az összes izomcsoport megmozgatására alkalmasak, illetve egyedülálló módon fejlesztik a testtudatot és az egyensúlyérzéket.Pilates eszközök

BOSU

         Segít a stabilitási készség fejlesztésében és az izomzat erősítésében

 

Edge

Ék – számos gyakorlatsor végezhető rajta, a magasított háromszög alak növeli a magasságot feszesíti és erősíti a lábakat és a karokat.

Spine corrector

Számos gyakorlathoz nyújt segítséget, többek között nyújtásokhoz, a hát és a váll valamint a lábak erősítéséhez.


Fitness circle

Erős ellenállás kifejtésére használjuk egyéni és csoportos órákon.


Foam Roller deluxe

Ülö, álló és fekvő gyakorlatok végzéséhez kiegészítő.


Flex band

A Reformeren végzett gyakorlatokat szimulálja a talajon végzett edzés közben.


Toning ball

A vállakon és karokon található izomcsoportok fejlesztését segíti.