Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Kapcsolat

Pilates Plus Stúdió

1023 Budapest
Apostol utca 13/B
Tel.: +36 30 568-6363
Email: info@pilatesplus.hu

Nyitvatartásunk 8-20 óra között, előre egyeztetett időpontokhoz igazodva változik.

Üzenet

Név/Name*

E-mail*

Tárgy/Subject

Üzenet/Message

captcha

Útvonal


View Larger Map

Busszal

91-es busz – A Nyugati tér felől a Királyhágó tér irányába haladva a VÉRHALOM UTCA megállónál kell leszállni. A Királyhágó tér irányából a Nyugati tér felé a MANDULA UTCA megállónál kell leszállni. (menetrend)

191-es busz – A Nyugati tér felől a Sarolta utca irányába haladva a MANSFELD PÉTER PARK megállónál kell leszállni (Apostol utca 13/A). A Sarolta utca irányából a Nyugati tér felé a MANDULA UTCA megállónál kell leszállni. (menetrend)

 

Autóval

Pestről: A Margit körútról egyenesen feljönni a Margit utcán a Rózsadomb irányába. A Margit utca tetején a “lovas bolt”-nál jobbra fordulva máris az Apostol utcán találjuk magunkat, ahol az első kereszt utca után le is parkolhatunk. A stúdió a jobb oldalon található..

Budáról: A Vérhalom tértől a Budai Gyermekkórház irányába haladva a Bolyai utcán, vagy a Vérhalom utcán a Szeréna út felé haladva lehet legkönnyebben megközelíteni az Apostol utcát.

Gyalogosan

A Margit híd felől elindulni a Margit utcán, majd jobbra fordulni a Mecset utcán. Az utca végén a lépcsőn felmenni, és a tetején balra fordulni a Mansfeld Péter tér irányába. Az első sarkon jobbra fordulni az Apostol utcába, ahol jobb oldalon a harmadik házban található a stúdió.