Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Kinek ajánljuk?

GYROTONIC® gyakorlatok egyénre szabhatóságának köszönhetően a legkülönbözőbb testalkatú és fizikai állapotú vendégek is a maguk javára tudják fordítani a módszerben rejlő lehetőségeket. A gyakorlatok rendszeres használatával korosztálytól függetlenül mindenki számára elérhető a hajlékonyság növelése, a kardiovaszkuláris erőnlét javítása, illetve – egyéni igényektől függően – akár a súlycsökkentés is.

GYROTONIC® módszer egyaránt kihívást nyújt a szélesebb közönség, illetve a speciális célcsoportok (professzionális sportolók, előadóművészek és sérülések utáni rehabilitáció fázisában lévő vendégek) számára is.

GYROTONIC® a rehabilitációban:

A GYROTONIC® módszer rehabilitációs szemlélete a betegek kezelésének holisztikus, univerzális megközelítését hangsúlyozza. A gyakorlatok végzése során nem kizárólag a sérült testrész rehabilitációjára koncentrálunk, hanem az egész testet bevonva, és annak gyógyulási képességét javítva állítjuk helyre az ideális állapotot.

GYROTONIC® sportolók és előadóművészek számára:

Világszerte egyre több professzionális sportoló és előadóművész használja a GYROTONIC® módszert, amely egyedülálló módon, minden lehetséges irányban megmozgatja és nyújtja a testet. A kialakult nagyobb mozgásszabadság, a rugalmasabb, erősebb izmok, valamint a javuló koncentrációs készség eredményeképpen javul a más területen nyújtott egyéni teljesítmény is. A korábban elsősorban a táncosok által használt módszer ily módon sikeresen alkalmazható minden olyan területen, ahol a fizikai és mentális felkészültség elengedhetetlen része a teljesítménynek.

A GYROTONIC® gyakorlatokkal elérhető eredmények:

  • jobb általános és kardiovaszkuláris erőnlét
  • növekvő fizikai és szellemi rugalmasság
  • a gerinc funkcionális kapacitásának javulása
  • harmonikusabb és erőteljesebb mozgás
  • nagyobb mozgásszabadság
  • erősebb, rugalmasabb izmok
  • egyensúlyérzék fejlődése